Overleden persoon in woning Naarden vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen; politie heeft een verdachte aangehouden

© Foto’s: Caspar Huurdeman

© Foto: Caspar Huurdeman

1 / 5
Internetredactie
Naarden

In een appartement aan het Jac. P. Thijssepark in Naarden is zaterdagavond een overleden persoon aangetroffen. Vermoedelijk is de man door een misdrijf om het leven gekomen. De politie heeft een 51-jarige man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, aangehouden. Er is een onderzoek gestart.

De politie werd rond 21.00 uur gealarmeerd over een lijkvinding. Veel eenheden gingen daarop ter plaatse. Forensisch rechercheurs gingen rond 22.00 uur woning binnen en deden onderzoek in en rondom de woning. Buurtbewoners werden door agenten ondervraagd.

Het betreft een appartement op de tweede etage. De woning is als plaats delict aangemerkt. Wat er binnen precies is gevonden of aangetroffen, is nog onduidelijk.

Het onderzoek is zondag nog in volle gang. Een politiewoordvoerster kon rond het middaguur nog niets zeggen over wat zich in de woning heeft afgespeeld vanwege het lopende onderzoek.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen