Hollandia T kan blessures niet opvangen en geeft goals te makkelijk weg

Ron Weinbrecher
Koedijk

,,Voor mijn gevoel zijn we niets minder, maar we geven de goals zó gemakkelijk weg”, verklaarde de teleurgestelde trainer Marco Boots. Zijn ploeg Hollandia T verloor in Koedijk met 4-1.

,,We hebben zoveel blessures, dat valt bijna niet op te vangen. Je kunt duidelijk zien dat we kwaliteit in het veld missen.”

Boots heeft te maken met een tendens die bij veel verenigingen te zien is. De stilstand door corona hakt er bij iedere amateurclub in. ,,Ik heb dat niet eerder meegemaakt. En ook deze week kan ik weer wat gevallen bijschrijven. De knieblessure van Rob Dekker ziet er ernstig uit en Stan Nieuwland heeft een flinke blessure opgelopen.”

Koedijk profiteerde optimaal. ,,En dat terwijl we de eerste helft niets minder waren. Wij scoren niet en zij maken twee goals uit twee kansen. Dat is het verschil. En niets ten nadele van de jongens die spelen, iedereen werkt kneiterhard.” Mats Dorenbos viel in en onderstreepte zijn klasse weer eens met een doelpunt vlak voor tijd. ,,We maken gewoon te veel fouten, bij elke bal voor de goal houd je je hart vast”, besloot Boots.

Koedijk - Hollandia T 4-1. Doelpuntenmaker: Dorenbos

Meer nieuws uit Sport Noordkop

Meest gelezen