Wie zijn de topondernemers van Den Helder? Het college wil dat van inwoners weten en de ondernemers in het zonnetje zetten

Veel ondernemers hebben het door de coronacrisis niet makkelijk.© Foto ANP

Delano Weltevreden
Den Helder

Wie zijn volgens de inwoners van Den Helder de topondernemers van de marinestad? Zij mogen ondernemers nomineren. Op 19 november, de landelijke Dag van de Ondernemer, krijgen zes van die ondernemers een bezoekje van twee wethouders.

De wethouders Michiel Wouters en Kees Visser willen de ondernemers bedanken voor hun lef, inzet en doorzettingsvermogen. Ondernemers zijn volgens het college van groot belang. Ze zorgen voor banen, voor een levendige stad en ondersteunen lokale initiatieven.

Zeker tijdens de coronacrisis is het voor veel ondernemers een uitdaging om hun bedrijf te behouden of verder op te bouwen, zegt het college. Als de inwoners zeggen wie volgens hen voor een bezoekje in aanmerking moeten komen, gaan de twee wethouders bij zes van hen langs.

Ondernemers kunnen van 30 oktober tot en met 7 november worden voorgedragen. Dat kan via ingesprek.denhelder.nl of via e-mail communicatie@denhelder.nl onder vermelding van Nominatie Dag van de Ondernemer 2021. De gemeente wil weten waarom juist deze ondernemers in het zonnetje gezet moeten worden.

De wethouders gaan op 19 november met taart en een verrassingspakket langs bij zes genomineerde ondernemers.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.