Man (75) zwaargewond in Den Helder na lelijke val van de trap

Een traumahelikopter landde aan de Schootenweg nabij de Fazantenstraat in Den Helder waar een man zwaargewond raakte bij een val van de trap in zijn woning.

Een traumahelikopter landde aan de Schootenweg nabij de Fazantenstraat in Den Helder waar een man zwaargewond raakte bij een val van de trap in zijn woning.© Foto AS Media

Richard Zut
Den Helder

In een woning aan de Fazantenstraat in Den Helder heeft zaterdagochtend rond 10.15 uur een ongeval plaatsgevonden.

Volgens een woordvoerder van de politie Noord-Holland Noord was de 75-jarige bewoner van de trap gevallen waarbij sprake was van een behoorlijke val. De man raakte daarbij zwaargewond.

(Tekst gaat door onder de foto)

© Foto AS Media

De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder een traumahelikopter met aan boord het traumateam. De traumahelikopter landde aan de Schootenweg en het traumateam werd vervolgens naar de woning gebracht. Het slachtoffer werd samen met een trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie meldt voorts dat er zaterdagmiddag rond half vier in een bovenwoning aan de Breewaterstraat in Den Helder een 46-jarige man onwel was geworden. De man moest worden gereanimeerd en is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.