Van een ’zekerheidje’ wil Hauwert’65-aanvoerder Lars Bakker niet spreken, maar hij gaat er wel vanuit dat zijn team weer wint van VVW

Lars Bakker

Lars Bakker

Richard Vermeer
Hauwert

Net als voorgaande seizoenen komt Hauwert’65 maar moeilijk tot scoren. Toch denkt aanvoerder Lars Bakker dat komend weekeinde de punten worden gepakt bij VVW.

VVW-Hauwert’65

„We zijn al jaren meer een ploeg die het achterin dichtgooit dan een ploeg die vol op de aanval speelt, achterin steken laat vallen en hoopt er voorin eentje meer te maken. We hebben veel last van blessures, maar langzaamaan wordt iedereen weer fit. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat wij komende wedstrijden punten gaan pakken, te beginnen met VVW. Ik weet nog van een van de vorige edities dat Tom Smit de toto voor VVW had ingevuld. Hij zei toen dat Hauwert thuis een ’zekerheidje’ is. Iedereen weet de uitslag van deze wedstrijd nog wel, wij wonnen met 3-1, haha. VVW-Hauwert is altijd een wedstrijd op zich, net als alle andere derby’s in deze regio. Ik zal het niet zo bont maken als Tom, maar ik denk wel dat wij winnen. Ik speel voor deze wedstrijd dus een 2’tje.”

Winkel-FC Medemblik

„Medemblik is een jong en frivool team met een aantal handige voetballers. Die club is dit seizoen sterk gestart met onder meer een 5-0 overwinning op ons. Toch moet ik nog maar zien hoe het straks gaat als het weer wat slechter wordt. Het zijn allemaal jonge jongens die goed aan de bal zijn, maar als het even tegenzit door kou of wind, of met blessures, dan gaan ook zij het lastiger krijgen dit seizoen. Winkel heeft het een stuk moeilijker, dat is een beetje te vergelijken met ons. Een krappe selectie met een goede ’eerste elf’ als iedereen fit is. Hierdoor geef ik het voordeel aan Medemblik.”

Zwaluwen’30-BOL

„Zwaluwen heeft veel jongens uit onze regio en onze oud-trainers John-Paul van der Gragt en Mike de Haan zijn er actief. Na de 7-0 van vorige week zijn de mannen uit Hoorn gebrand op het een overwinning lijkt mij. Om de bekenden daar een beetje te steunen kan ik niet anders dan een 1’tje spelen.”

Vorige week vulde Martijn Wit (Spartanen) de toto in. De voorspelde zege tegen SV Enkhuizen kwam er niet, het bleef bij 0-0. Daarnaast hoopte hij op een nederlaag van buurman SEW, maar dat werd ook een gelijkspel. De zege van KFC op Spirit’30 was de enige die hij goed had.

Richard Vermeer

de toto

Wekelijks vragen wij een speler of trainer drie uitkomsten van duels uit deze speelronde te voorspellen. Op welk veld gaat een verrassing plaatsvinden, wie doet wat er verwacht wordt en uiteraard: wat doet hij dit weekend zelf met zijn ploeg? Vandaag het totoformulier van: Lars Bakker (Hauwert’65)

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen