Herinneringen ophalen op receptie, jubilerende Tennisvereniging Julianadorp zoekt leden van het eerste uur

Het tennispark zoals dat erbij lag in 1988.

Het tennispark zoals dat erbij lag in 1988.© Foto James Meijer

Van onze verslaggeefster
Julianadorp

Tennisvereniging Julianadorp viert haar vijftigjarig bestaan. Hoe leuk zou het zijn als leden uit die beginjaren bij de feestelijke receptie op zaterdag 20 november zouden zijn?

Het staat weliswaar in de agenda als receptie, maar James Meijer die de pr doet voor de tennisvereniging durft er gerust het kaartje reünie op te plakken. ,,Want zo’n middag is uitermate geschikt om herinneringen op te halen. De uitnodigingen zijn verstuurd, maar we hebben niet de gegevens van iedereen. Een aantal leden van vroeger is in de buurt blijven wonen, maar anderen zijn uitgewaaierd.’’

TV Julianadorp is op 23 november 1970 opgericht. Eigenlijk zou het jubileum vorig jaar al worden gevierd, maar vanwege de coronamaatregelen was dat niet mogelijk. Vandaar een jaar later de herkansing.

,,Onze vereniging heeft altijd aan de Zanddijk gezeten. We begonnen ooit met twee banen - zonder verlichting - en nu kunnen de spelers terecht op zes banen. Het aantal leden is in die vijftig jaar gegroeid van tientallen naar een bestand van tussen de drie- en vierhonderd.’’

De receptie is in MFC ’t Dorpshuis in Julianadorp op zaterdag 20 november van half vier tot zes. Aanmelden kan door voor 13 november een mail te sturen naar jubileum@tvjulianadorp.nl.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.