Geen tips over brandstichting en explosie in Hoorn na uitzending Opsporing Verzocht

De auto aan het Gangwerk was na de brand total loss.

De auto aan het Gangwerk was na de brand total loss.© Foto Glocal Media

Martijn Mak
Hoorn

De aandacht die het televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdagavond heeft besteed aan twee bedreigingen (explosie en brandstichting) in Hoorn, heeft vooralsnog niet tot nieuwe tips geleid. Dat laat een politiewoordvoerder weten.

Op een adres aan Het Gangwerk heeft een onbekende dader aan het begin van het jaar een vuurwerkbom af laten gaan bij de voordeur. Vijf maanden later gaat voor de woning een auto - van de bewoner - in vlammen op.

De politie houdt er rekening mee dat het om dezelfde persoon gaat. Het slachtoffer heeft eerder te kennen gegeven niet te weten wie er achter de bedreigingen zit.

Het oplossen van de zaken, kost de politie veel moeite. Eerder al werden camerabeelden van de bedreigingen online gezet.

Nadat maanden eerder een vuurwerkbom wordt afgestoken bij een woning aan Het Gangwerk, wordt ook een auto op hetzelfde adres in brand gezet.

Nadat maanden eerder een vuurwerkbom wordt afgestoken bij een woning aan Het Gangwerk, wordt ook een auto op hetzelfde adres in brand gezet.© Schermafbeelding uitzending Opsporing Verzocht

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen