Leimuidenaar overleden bij eenzijdig ongeluk in Nieuw-Vennep

© Michel van Bergen

1 / 7
Internetredactie
Nieuw-Vennep

Een 49-jarige man uit Leimuiden is in de nacht van woensdag op donderdag overleden bij een eenzijdig ongeluk in Nieuw-Vennep. De gecrashte auto werd even na 03:30 uur gevonden in een weiland langs de Venneperweg tussen Rijsenhout en Nieuw-Vennep.

Een voorbijganger zag het ongeluk gebeuren en alarmeerde de hulpdiensten. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om ondersteuning te bieden, maar al snel werd duidelijk dat de hulp voor het slachtoffer te laat kwam. De bestuurder was overleden.

De auto is vermoedelijk eerst tegen een boom langs de weg geklapt en daarna op z’n kop in het weiland tot stilstand gekomen. Over de weg verspreid lagen brokstukken van de auto. Naast het slachtoffer zaten er geen andere mensen in de auto.

De auto is door de brandweer uit het weiland getakeld. Daarna heeft de verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoek verricht naar wat er precies gebeurd is.

De Venneperweg is vanaf de Rijnlanderweg richting Rijsenhout afgesloten. Het is niet duidelijk hoe lang dit zo zal blijven.

De politie meldt dat de familie van het slachtoffer begeleid wordt door een zogenaamde familieagent.

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen