Vomar rondt de eerste verbouwing af. De voormalige Deen-winkel in Zuid-Scharwoude kleurt nu rood, maar met de vertrouwde knoflooksaus

Vomar opende een winkel in Zuid-Scharwoude.

Vomar opende een winkel in Zuid-Scharwoude.© Foto Pieter Hulleman

Van onze verslaggever
Zuid-Scharwoude

Vomar Voordeelmarkt heeft een supermarkt geopend aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude. Het gaat om de eerste Deen-winkel die verder gaat als Vomar.

De komende weken worden in korte tijd de andere 22 Deen-winkels die door Vomar zijn overgenomen na een verbouwing heropend.

De opening werd gevierd met onder andere een gratis appeltaartje voor alle klanten en een Vomar-tas met opdruk van Zuid-Scharwoude. Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van openingsaanbiedingen.

Knoflooksaus

De supermarktketen met het hoofdkantoor in Alkmaar laat weten een groot aantal markante en geliefde producten van Deen te hebben overgenomen. Het gaat onder meer om de Pingüinos Wijn, de verse pitabroodjes en patatas fritas die nu exclusief bij Vomar te koop zijn, maar ook de knoflooksaus, steenoven pizza’s, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, slagroomtruffels en Qualino noten zijn bij Vomar te vinden.

Ook heeft Vomar het concept Altijd Handig overgenomen, waarin non-foodartikelen zoals bijvoorbeeld kaasschaven, ballonnen en parkeerschijven worden aangeboden voor maar 1 euro.

Ten slotte hoeven klanten ook de vertrouwde gezichten niet te missen. Het winkelteam van Deen Zuid-Scharwoude werkt nu bij de nieuwe winkel van Vomar.

Vomar Voordeelmarkt telt 72 filialen in de vierhoek Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere. Het bedrijf heeft nu 7.500 medewerkers en trekt wekelijks ruim 1 miljoen klanten naar haar winkels.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen