Brandweer bevrijdt beknelde bestuurder bij ongeluk op de A7 bij Hoorn

© Foto’s: Glocal Media

1 / 6
Internetredactie
Hoorn

Bij een ongeluk tussen meerdere auto’s op de afrit van de A7 bij Hoorn is dinsdagochtend een persoon gewond geraakt. Het verkeer bij Hoorn staat door het ongeluk muurvast.

De auto’s raakten elkaar toen ze wilden invoegen. Een bestuurder verloor vervolgens de macht over het tuur en kwam in de in vangrail terecht.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen ter plaatse. Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn auto geknipt en overgedragen aan ambulancepersoneel. Het slachtoffer is, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse om onderzoek te doen. Beide voertuigen worden door een berger meegenomen.

Door het ongeluk stond er een file op de A7 die ruim voor Wognum begon. Automobilisten die een sluiproute zochten liepen vast op onder meer Het Keern en de Wogmergouw in Hoorn.

Lees ook: Een botsing tussen twee auto’s heeft dinsdagochtend voor een ravage gezorgd op de N307 bij Zwaag. De weg is vanwege het ongeluk in de richting naar de A7 geheel afgesloten voor verkeer.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen