Jongen (17) met geweld beroofd in Zwaag, politie zoekt behulpzame fietsster en andere getuigen

© Stockfoto

Internetredactie
Zwaag

Een 17-jarige jongen uit de gemeente Medemblik is dinsdagmiddag ter hoogte van de Dorpsstraat in Zwaag, slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De politie is op zoek naar getuigen.

Dinsdagmiddag rond 12.00 uur fietste de jongen in het park voorbij de Dorpsstraat richting school, toen vier personen hem op de brug tegenhielden. De jongen werd door de groep jongeren geslagen en gedwongen zijn persoonlijke bezittingen af te staan. Vervolgens gingen zij er vandoor.

Een behulpzame voorbijganger stapte van haar fiets toen zij door de jongen werd aangesproken, nadat hij door de klappen zijn bril was kwijtgeraakt. De vrouw heeft hem helpen zoeken. Tevens is zij op de fiets nog op zoek gegaan naar de groep jongeren.

Getuigenoproep

De recherche in Hoorn heeft deze vrouw nog niet gesproken en komt graag dringend met haar in contact. Ook komt de politie graag in contact met andere mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Dorpsstraat (nabij het park). Neem contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen