Jonker ziet Telstar elke week groeien maar dat moet nu omgezet worden in punten

LOGO TELSTAR

LOGO TELSTAR

Monne Reitsma
Velsen-Zuid

De ambities van zowel Telstar als Dordrecht stroken niet met de klasseringen die de ploegen momenteel innemen. De nummer laatst gaat vrijdag op bezoek bij de nummer een na laatst.

,,Deze positie past niet bij ons. We werken hard en zijn gemotiveerd. Het niveau is hoog op de trainingen en we gaan zeker niet op deze plek eindigen”, zegt trainer Andries Jonker na de training van donderdag. Met nauwelijks geblesseerden heeft hij een ruime keuze om een basiself voor het duel tegen Dordrecht te formeren.

Met de huidige posities op de ranglijst staat er wel wat spanning op het duel in Dordrecht. ,,Er zal mogelijk niet het beste voetbal worden gespeeld, maar er zal wel hard worden gewerkt. Wij als staf zien het team groeien en alleen moeten we dat nu gaan omzetten in punten.”

Dordrecht begon met vijf punten uit drie duels goed aan het seizoen, maar verloor de laatste drie wedstrijden. ,,Zij hebben flink geïnvesteerd in de selectie. Dat hebben we aan de lijve ondervonden met Toine van Huizen. Wij wilden hem graag terughalen naar Velsen-Zuid maar de mogelijkheden bij Dordrecht waren beter voor hem waardoor hij daar tekende.”

Scheidsrechter Rozendal heeft vrijdagavond de leiding bij het duel dat om 20 uur aan de Krommedijk begint.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen