Technisch personeel nodig of op zoek naar zij-instromer? Ondernemingen kunnen een gratis workshop bijwonen

Een Techport-evenement bij 100 jaar staal in de IJmond.© archieffoto Ron Pichel

Pieter van Hove
IJmond

Bedrijven met een tekort aan technisch personeel of die aan de slag willen met zij-instromers, kunnen meedoen met de gratis workshop ’Skillsbased aan de slag met zij-instroom: wat heb ik als organisatie te doen?’

De bijeenkomst is 23 september van 15 tot 17 uur. De plaats wordt na aanmelding bekendgemaakt. Deze workshop is een sneak preview van een gratis traject dat Techport mag aanbieden aan een beperkt aantal ondernemers in de IJmond. Techport maakt zich sterk voor de maakindustrie in de IJmond.

Aan de orde komen onder meer regionale ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt en techniek, zoals het op te zetten Servicepunt Techniek, NetwerkenWerkt, de hierboven vermelde workshop en tot slot een netwerkborrel.

Deze bijeenkomst is onderdeel van de HR-community van Techport. De organisatie wil HR- professionals ondersteunen bij alle activiteiten op het gebied van werving, onboarding, intern opleiden en in- door- en uitstroom van personeel. Dit kan door ervaringen en kennis uit te wisselen en door gezamenlijk projecten en activiteiten op te zetten en uit te voeren.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen