Reünie van oude mavo Middenbeemster gepland voor 2022, informatiebijeenkomst 12 september

Een concert in Sportcentrum de Kloek.© Foto Erik Rietman

Frederique Teillers
Middenbeemster

Een reünie van de (m)ulo/mavo Middenbeemster staat op de planning voor volgend jaar, in de Keyserin in Middenbeemster wordt informatie gegeven over de bijeenkomst. Een groot aantal foto’s uit het archief van het Historisch Genootschap Beemster zal daar te zien zijn.

Dat werd bekend gemaakt in de Facebookgroep ‘Wij zijn Beemster’. De reünie wordt gehouden op 27 mei 2022, de dag na Hemelvaartsdag. De locatie is Sporthal de Kloek. De rëunie is bedoeld voor leerlingen, leraren en andere betrokkenen bij de (m)ulo/mavo Middenbeemster en is voor alle studiejaren. De aanleiding is volgens de website van Visit Beemster het honderd jarig bestaan van het gebouw ‘de Witte Mavo’ aan de Leeghwaterstraat (nu woon/atelierruimte) in Middenbeemster. Op zondag 12 september wordt in de Keyserin aan de Middenweg een open dag gehouden waar geïnteresseerden voor de reünie langs kunnen komen. Mensen die willen meehelpen met de voorbereiding of de uitvoering zijn ook welkom.

De school heeft diverse locaties gekend in Middenbeemster en het laatste jaar ook in Purmerend.Tijdens de reünie is ook een kleine expositie met onder andere lesmateriaal, schoolfoto’s en film.Wie zich wil inschrijven voor de bijeenkomst volgend jaar kan dat doen vanaf 12 september via de website www.visitbeemster.nl. De kosten bedragen vijf euro per persoon.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.