De circustent in Schoorl wordt weer afgebroken en verderop weer neergezet: het hooggeëerd publiek is straks welkom in Heerhugowaard

Circus Barani is een echt familiecircus.© Foto Circus Barani

Suzanne Rijnja
Heerhugowaard

Na Schoorl is het de beurt aan Heerhugowaard. Vanaf volgende week is het ’hooggeëerd publiek’ daar ook welkom in de circustent.

De show is straks echt voorbij in Schoorl, waar sinds 12 augustus een circus staat. Wie de voorstelling gemist heeft en nog wel wil zien, kan straks een stukje verderop een herkansing krijgen.

Circus Barani staat van 9 tot en met 19 september namelijk in Stadspark De Parel in Heerhugowaard (tussen de Diamant en winkelcentrum Middenwaard).

Het circus heeft tot juli vrijwel anderhalf jaar stilgestaan vanwege de coronamaatregelen. Nu is de circusfamilie Zinnecker is terug met een show met boerderijdieren (onder andere geiten en pony’s), clowns en messenwerpers. Ook zijn er nieuwe acrobaten.

De shows zijn voornamelijk in de middag. Op vrijdag zijn er ook avondshows. Op www.barani.nl komt een volledig overzicht te staan. Ook is daar een kortingsbon te vinden.

Lees ook:

’Tijdens de voorstelling krijg ik vaak tranen in mijn ogen.’ Johann (27) was de clown van circus Barani. Bij een ongeluk liep hij twee jaar geleden een dwarslaesie op

Het circus is terug in Schoorl, na anderhalf jaar zonder voorstellingen. ’We hebben nieuwe artiesten met een act op een ladder, die is best spannend’

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.