Gestolen Ducati Monster van Berry van den Raadt gezien? 1.500 euro voor gouden tip

Zo ziet de vermiste Ducati Monster eruit.

Zo ziet de vermiste Ducati Monster eruit.© eigen foto

Kees de Boer
IJmuiden

Berry van den Raadt baalt er nog steeds vreselijk van dat afgelopen weekeinde zijn Ducati Monster motor uit zijn schuur aan de Willemsbeekweg in IJmuiden werd gestolen.

,,Ik heb er veel voor over om mijn motor weer terug te krijgen”, zegt hij. ,,En daarom heb ik besloten om 1.500 euro uit te loven aan degene die mij de gouden tip geeft. Wie weet waar ’ie staat en waardoor ik hem met hulp van de politie weer terugkrijg.”

Een fors bedrag dus. Hij knikt: ,,Het komt nu, na twee dagen, echt bij me binnen dat ’ie weg is. Het is vooral de emotionele waarde die hem voor mij zo waardevol maakt. Ik heb er nog zoveel foto’s van dat ik ermee bezig was om ’m op te knappen. Dat je kunt zien hoe mooi hij wordt. Ook foto’s dat mijn zoontje erop zit. Ik ben er doodziek van.”

Wie iets weet, wie iets gezien of gehoord heeft in de nacht van zaterdag op maandag in de buurt van de Willembeeksweg, kan Berry bellen: 06-24739098.

Lees ook: Berry stopte al zijn liefde in zijn motorfiets, maar nu is de Ducati gestolen. ’Ik ben er echt heel erg boos over’

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen