Politie zoekt getuigen van eenzijdig ongeluk in Oosterblokker, ’kort daarvoor reden een fietser en een zwarte bestelbus langs’

© GLOCALmedia

Internetredactie
Oosterblokker

De politie zoekt getuigen van het ernstige ongeluk dat vrijdagavond gebeurde op de Westerblokker in Oosterblokker. Een fietser en een de inzittenden van zwarte bestelbus hebben de groene Volkswagen Polo mogelijk zien rijden vlak voor het eenzijdige ongeval.

Lees ook: Piepende banden en dan een gigantische knal. Omwonenden luiden de noodklok na heftig verkeersongeluk in Oosterblokker. ’De maat is vol’

Lees ook: Lees ook: Auto belandt op zijkant in voortuin Oosterblokker, twee inzittenden gewond

De politie meldt op maandag dat de bestuurder van de personenauto, een 30-jarige man uit Heerhugowaard, mogelijk eerst een noodstop maakte en daarna de controle over de auto verloor. Hij schoot daarna van de weg en raakte een verkeersbord en een zandzak die naast de weg stond. Daarna kantelde de auto op de zijkant. De bestuurder en een bijrijder raakten allebei gewond.

Om de toedracht van het ongeluk nog beter vast te stellen zoekt de politie naar de getuigen, die mogelijk meer kunnen vertellen over wat er precies gebeurd is. ,,Kort voor het ongeval reden een fietser en een zwarte bestelbus langs’’, aldus de politie. De politie is te bereiken op 0900-8844.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen