Extra info-avond over toekomst Polder Westzaan wegens grote belangstelling

Polder Westzaan.

Polder Westzaan.© Archieffoto

Robert Jan van der Woud
Westzaan

Er komt een extra inloopavond om inwoners van Westzaan te informeren over de toekomst van Polder Westzaan. Voor een informatieavond op 30 augustus was zoveel belangstelling, dat de gemeente op woensdag 8 september een tweede avond belegt.

De gebiedsvisie voor Polder Westzaan moet antwoord geven op de manier waarop de komende jaren met het gebied wordt omgegaan, op het gebied van natuur, landschap, landbouw en recreatie. De provincie Noord-Holland en de gemeente Zaanstad zijn dit voorjaar begonnen met een proces om eind dit jaar te komen tot een toekomstvisie voor de polder in 2040. Ook inwoners kunnen daarover hun zegje doen.

Een inloopavond op 30 augustus trok behoorlijk veel belangstellenden. Meer dan er vanwege de coronamaatregelen binnengelaten kunnen worden in buurtcentrum De Vuister in Koog aan de Zaan. Daarom is er nu een tweede inloopavond belegd, op 8 septemer. Belangstellende kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gebiedsvisiewestzaan@zaanstad.nl met vermelding van ’Inloopavond Polder Westzaan’.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen