Telstar krijgt pijnlijke dreun van dodelijk effectief Jong FC Utrecht: 3-0

Milo Lambers
Utrecht

Telstar is door Jong FC Utrecht getrakteerd op een pijnlijke nederlaag. In Utrecht werd het 3-0 voor de beloften.

Telstar speelde de eerste helft goed en kreeg een aantal kansen. Het was veel beter dan de beloften van Utrecht maar kon zijn overwicht niet vertalen in doelpunten. Jong Utrecht kwam vanuit het niets op voorsprong door doelpunten van Mohammed Mallahi en Ruben Kluivert.

Twee van de drie doelpunten vielen volledig op het conto van sluitpost Trevor Doornbusch. Bij de tweede goal van Ruben Kluivert tastte hij volledig mis. Ook het derde doelpunt van de Utrecht had hij kunnen of zelfs moeten voorkomen. Nick Venema zag dat de Haarlemmer ver voor zijn doel stond en probeerde het met een afstandsschot. Doornbusch schampte de bal nog maar kon een tegentreffer niet voorkomen.

Vervolgens had Telstar weinig meer te melden. Het vuur was gedoofd en het kon niet meer voor gevaar zorgen. Telstar wacht na vier speelronden nog op zijn eerste overwinning.

Lees ook: Andries Jonker baalt van gebrek aan effectiviteit bij Telstar tegen Jong FC Utrecht: ’65 procent balbezit, 19 schoten op doel en dan 3-0 verliezen. Dat doet pijn’

Jong FC Utrecht-Telstar 3-0

29. Mallahi 1-0, 40. Kluivert 2-0. 54. Venema 3-0

Jong FC Utrecht De Keijzer; Huizing, Meissen, Kluivert (46. Van den Hoek), Van der Kust; Mallahi (86. Maddy), Ikeshita, Çulhaci, Alou; Venema (86. Kahfi), El Azrak (65. Rijks)

Telstar Doornbusch; Liesdek (61. Kökcü), Molenaar, Bensabouh, Berenstein, Fernandes; Van Doorm (70. Aktas), Dijkstra, Overtoom; Smit (61. Van Velzen), Plet

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen