Levenloos lichaam aangespoeld op strand van Terschelling, mogelijk van man die vorige week overboord sloeg van cruiseschip

Van onze verslaggever
Terschelling

Op het strand van Terschelling bij Badweg-west is dinsdagochtend het levenloze lichaam van een man aangespoeld. Mogelijk gaat het om de bejaarde man die vorige week overboord sloeg van cruiseschip MS Europa.

Het lichaam van de man wordt geborgen en de politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van zijn overlijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op 16 augustus sloeg een man op leeftijd overboord van een cruiseschip op de Noordzee, circa tien zeemijlen (18,52 kilometer) ten noordwesten van Texel. Door de hulpdiensten is lang gezocht naar de man, die niet werd gevonden. Of het aangespoelde lichaam van de vermiste man is, is niet bekend.

Lees ook: Kustwacht zoekt op woeste Noordzee tevergeefs naar bejaarde man: ’Verder zoeken was niet verantwoord’

Lees ook: Zoekactie naar overboord geslagen cruisepassagier op de Noordzee gestaakt; ’de overlevingskans was rond 18:00 uur verlopen’ [video]

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.