Meepraten over toekomst Westzanerpolder in 2040, aanmelden voor inloopavond

De Westzaner polder vanaf het water, ter hoogte van de Mallegatsloot.

De Westzaner polder vanaf het water, ter hoogte van de Mallegatsloot.© Archieffoto Daniel Verheij

Ronald Massaut
Westzaan

Hoe ziet Polder Westzaan er uit in 2040? Wie werken, wonen en recreëren daar en op welke manier? Voor deze vragen en overige inbreng is op maandag 30 augustus de Inloopavond Polder Westzaan.

Noord-Holland en Zaanstad ontwikkelen ideeën over de polder Westzaan. Het is de aanloop naar een integrale toekomstvisie voor de situatie in 2040. En die moet worden gedragen door de burgers. Samen met betrokken inwoners en belanghebbenden willen Provincie en gemeente tot zo’n visie komen.

Op maandag 30 augustus kan iedereen die dat wil een bijdrage leveren aan deze visieontwikkeling. Daarvoor wordt een inloopavond georganiseerd in buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. Aanvang is 19.30 uur.

Tijdens deze inloopavond kan iedereen ideeën over de toekomst kwijt. Daarnaast biedt de organisatie de mogelijkheid om te speeddaten met leden van het projectteam.

Aanmelden

Vanwege onzekerheid over of en welke coronamaatregelen er op 30 augustus van kracht zijn, moeten bezoekers zich vooraf opgeven. Mogelijk dat de inloopavond een digitale bijeenkomst wordt. Zeker is dat voor de inloopavond een maximum aantal bezoekers zal gelden. Aanmelden kan via een mail naar gebiedsvisiewestzaan@zaanstad.nl onder vermelding van ’Inloopavond Polder Westzaan’.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen