Twee meisjes geschept door auto in Blokker, drie ambulances en traumateam ingezet [video]

© Foto’s en video: GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

1 / 5
Internetredactie
Blokker

Twee meisjes zijn dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in Blokker. De slachtoffertjes werden geschept door een auto.

De meisjes waren op een step aan het rijden op de IJsselweg, op de kruising met de Maasweg. Rond 15.10 uur wilden zij een zebrapad oversteken. Op dat moment ging het gruwelijk mis. Het tweetal werd geschept door een auto. Eén meisje vloog door de klap meters verder en belandde op het asfalt aan de andere kant van de kruising.

Amsterdam

Vanwege de ernst van het ongeval werden drie ambulances en een traumateam, inclusief traumahelikopter, ingezet. De meisjes zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam. Bij één van hen werd dat gedaan onder begeleiding van een trauma-arts.

Politieonderzoek

De kruising waar het ongeval gebeurde is afgesloten vanwege een politieonderzoek. De Verkeers Ongevallen Analyse is daar bezig om de toedracht van het incident te achterhalen. De automobilist die betrokken was bij het ongeval is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen