39-jarige Alkmaarder aangehouden na steekpartij. Slachtoffer (50) naar het ziekenhuis

© DNP.NU

© DNP.NU

1 / 2
Internetredactie
Alkmaar

Bij een steekincident op het Deurlooplein in Alkmaar is er zaterdagavond een 50-jarige man uit Zwaag gewond geraakt. Een 39-jarige Alkmaarder is aangehouden en zit nog vast.

Rond 23:15 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een verdachte situatie aan het Deurlooplein. Toen de agenten aankwamen zagen zij bloed in het portiek liggen en troffen zij in de woning de 39-jarige man.

Mogelijk had er in de woning een ruzie plaatsgevonden waarbij gestoken zou zijn. Het slachtoffer zou gewond zijn vertrokken. De agenten hielden de aanwezige man aan voor mogelijke betrokkenheid en startten een onderzoek in de woning. Ook werd gezocht naar de gewonde persoon, die kort daarna werd gevonden op het Arkplein. Hij is onderzocht door het ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

De verdachte zit nog vast voor verhoor.

De recherche doet verder onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

© DNP.NU

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.