Beweegprogramma Spurd GoldenSports voor ouderen nu ook in Middenbeemster

Golden Sports.© Foto aangeleverd

Virginia Groenendijk
Middenbeemster

Aanstaande dinsdag start stichting Spurd GoldenSports in Middenbeemster, een beweegprogramma in de buitenlucht speciaal voor zestigplussers.

Vanaf 6 juli is er elke dinsdagmiddag op het sportcomplex van SV Beemster een uur buitenfitness, speciaal voor Beemsterlingen vanaf zestig jaar. Er zijn oefeningen voor conditie, evenwicht en coördinatie. De eerste training van volgende week is gratis toegankelijk. Aan het einde van die les is het mogelijk om - met korting- een strippenkaart voor zes keer te kopen.

Spurd heeft al drie trainingslocaties voor GoldenSports in drie verschillende wijken van Purmerend. Daar komt nu dus een wekelijkse training in Middenbeemster bij. Het sporten gebeurt onder begeleiding van een bewegingsdeskundige ouderensport van Spurd.

De organisatie ziet graag dat deelnemers zich vooraf aanmelden via goldensports@spurd.nl, zodat rekening gehouden kan worden met het aantal deelnemers. Bellen kan ook, maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur via telefoonnummer 0299-418100. GoldenSports is niet geschikt voor gebruikers van een loophulpmiddel zoals een rollator.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.