Serieaanrander Alkmaar voor de derde keer in ’Opsporing Verzocht’. Fietsende man ineens weer opgedoken

Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan de serieaanrander.© Foto Mediahuis

Leonie Groen
Alkmaar/Heiloo

Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 25 mei, voor de derde keer aandacht aan de serieaanrander, de fietsende man die in Alkmaar en Heiloo wandelende en hardlopende vrouwen op de billen slaat.

De politie houdt er rekening mee dat de serieaanrander opnieuw heeft toegeslagen. Vanaf augustus 2020 tot nu maakte hij zo’n dertig slachtoffers. Tussen 17 en 20 mei 2021 zijn opnieuw twee vrouwen in Alkmaar aangerand door een fietser. Een derde vrouw had last van een fietser die hinderlijk dicht bij haar bleef.

Billen

Vrijwel alle slachtoffers werden tijdens het wandelen of joggen lastiggevallen. De persoon op een herenfiets benaderde de vrouwen van achteren en greep hen vervolgens bij de billen.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 25 mei 2021 (om 21.20 uur) op NPO1. Woensdag 26 mei (om 13.25 uur) wordt de uitzending herhaald op NPO2.

Lees ook:

’Wat een loser. Ik wil hem nog eens tegenkomen en hem de huid vol schelden’. De Alkmaarse serieaanrander is weer actief. Hij slaat vrouwen hard op de billen. De politie is erop gebrand hem te vinden

De Alkmaarse serieaanrander is weer actief, na drie maanden stilte. Al 32 vrouwen werden slachtoffer van de zogenoemde ’billenpetser’. Een reconstructie

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.