Incotec verrast medewerkers coronateststraten in Zwaag en Bovenkarspel met een fruit/groentepakket

Liesbeth Henningheim van Incotec (rechts) overhandigt de fruit/groentepakketten aan Esther Duin, teamleider van de teststraten bij GGD Hollands Noorden (links).

Liesbeth Henningheim van Incotec (rechts) overhandigt de fruit/groentepakketten aan Esther Duin, teamleider van de teststraten bij GGD Hollands Noorden (links).© Foto Incotec

Cees Beemster
Zwaag/Bovenkarspel

Zaadverbeteringsbedrijf Incotec in Enkhuizen verraste woensdagochtend de GGD-medewerkers die werkzaam zijn bij de coronateststraten in Zwaag en Bovenkarspel. Zij kregen allen een fruit/groentepakket van het ProeVkantoor uit Lutjebroek cadeau als blijk van waardering voor hun werk.

In Zwaag gaat het om 115 medewerkers en in Bovenkarspel om 70. ,,Wat een enorm vriendelijk gebaar”, laat GGD Hollands Noorden in een reactie weten. ,,Gelukkig krijgen wij over het algemeen veel goede reacties op ons werk, maar een steuntje in de rug kunnen onze medewerkers goed gebruiken.”

ProeVkantoor is een organisatie uit Lutjebroek die producten levert die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale telers. De producten worden geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu door bedrijven met een keurmerk, zodat er zekerheid is van herkomst en teeltwijze.

Met enige regelmaat wordt door Incotec aandacht besteed aan mensen en organisaties die een extra inspanning leveren in coronatijd. Eerder waren dat medewerkers van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, hospice Dignitas in Hoorn, de voedselbank West-Friesland, thuiszorgteam 5 van de Omring en verpleeghuizen in Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel en Enkhuizen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen