Kingpolis Verzekeringen stort te veel betaalde premie uit zichzelf terug

Ed Brouwer

In korte rijd werd van de rekening van Carolien Felix uit Heemstede twee keer een bedrag voor de verzekering van haar elektrische fiets gehaald. Dat verbaasde haar.

Ze mailde Kingpolis Verzekeringen en kreeg een vriendelijke mail terug. ,,Wat bleek? Ik was drie jaar dubbel verzekerd geweest! Eén verzekering stond op mijn volledige naam via het fietsproject van mijn werk en eentje op mijn roepnaam via de fietswinkel. En wat doet Kingpolis? Ik kreeg de dubbel betaalde premie terug gestort! Toch 291,10 euro. Vind ik dus klasse van Kingpolis!”

Saton Leiderdorp

In haar haast stopte Ria de Graas uit Leiderdorp onlangs haar vrijwel nieuwe bril een beetje te hardhandig in de tas met als gevolg een bril die er behoorlijk verkreukeld uitzag. Ze ging ermee naar Saton Opticien in Winkelhof in Leiderdorp, waar ze hem ook had gekocht. De opticien beloofde zijn uiterste best voor haar te doen. Hij is er bijna 3 kwartier mee bezig geweest en het is hem gelukt om de brilweer helemaal in model te krijgen. ,,Alle moeite en tijd die hij er aan heeft besteed was service van de zaak!”

Bart Natuursteen

Een mooi gebaar van Bart Natuursteen in Zaandijk. In 1996 is de zoon van Julia Vleeshakker-Van Oudenaren uit Wormerveer overleden. Destijds was opdracht gegeven om een steen te maken in de vorm van het historisch monument De Burcht in Zaandam waar haar zoon toen werkte. Onlangs bleek de steen te zijn omgevallen. ,,Wij zijn toen naar Bart Natuursteen gegaan en hij bood ons aan om hem kosteloos te maken. Dat vinden wij toch wel een hele dikke duim waard.”

Fietsaccuspecialist

Cowi de Boer uit Hoorn mailt een compliment voor Fietsaccuspecialist in Oud Gastel. Drie jaar terug had die de accu van de e-bike van haar man prima gereviseerd en nu had haar eigen accu na de winter kuren. Opnieuw schakelde ze Fietsaccuspecialist in. De vernieuwde accu kwam echter zonder sleuteltje terug en paste dus niet, maar het werd voorbeeldig opgelost. ’Complimenten.’

Uw compliment?

Heeft u ook een mooie ervaring en wilt u hem met andere lezers delen? Mail ons dan en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.