Premium

Menno Vreeburg begint een eetwinkel in vaders voormalige slagerij: ’Ze stonden bijna voor de deur te juichen toen ik aan het klussen was’

Menno Vreeburg: ,,Ik ben geen slager, ik ben een kok.”
© Foto United Photos/Toussaint Kluiters
Heemstede

De ene Vreeburg is nog maar net uit de Camplaan vertrokken of de volgende begint er een nieuwe zaak. In het pand waar vader Ad 54 jaar zijn slagerij had, is zoon Menno vorige week als traiteur begonnen.

In Menno’s Eetwinkel wordt net even op een afwijkende manier gekookt dan bij andere traiteurs. Gewaagde smaakcombinaties, ongebruikelijke mengsels en creatieve vondsten kenmerken de vitrine. Wat te denken van kipragout met spinazie en paddenstoeltjes? Of bietenstamppot met gekarameliseerde rode ui, feta en kappertjes? Of pompoenauberginecaponata die zo goed past bij pasta?

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen