Maurits Hazeleger wint als The Joker RTL4-show ’In can see your voice’

Maurits Hazeleger als The Joker tijdens zijn televisie-optreden.© foto rtl

Van onze verslaggever
Castricum

In zijn woonplaats Castricum is Maurits Hazeleger al bekend in de cabaret- en showwereld. Ditmaal kon heel Nederland hem zien bij RTL4. Hij won de editie van ’I can see your voice’ en ging met 5000 euro naar huis.

Maurits Hazeleger (21) mag dan sterk zijn op het podium, zingen kan hij niet. Met zijn theatertalent wist hij afgelopen donderdag de zes panelleden van het tv-programma zo te bespelen dat zij geloofden in zijn zangkwaliteiten, zonder hem te hebben gehoord.

Toen het in de finale op zingen aan kwam, in een duet met Glennis Grace, viel hij door de mand. Omdat de panelleden (Danny de Munck, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Edsilia Romley) dat fout voorspeld hadden, won Hazeleger.

Pubquiz

Door zijn optreden timmert Hazeleger verder aan de weg. Ook in zijn opleiding Evenementmanagement leert hij de kneepjes van het vak. ,,Ik vind het geweldig om te werken in de showbusiness. Dit was een mooie tv-ervaring. Hopelijk komen er meer. Maar ik ben ook nog actief in cabaret; laatst gaf ik een online show in Utrecht. En ik ben te boeken voor andere online-evenementen zoals een pubquiz, roast of cabaretoptreden voor grote of kleine groepen.’’

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.