Gebroeders Owusu Asare versterken de selectie van ADO’20, terwijl gestopte Kelvin Oxfoort weer terugkeert bij Odin’59

Kevin en Mike Owusu Asare spelen volgend seizoen in het witblauw.© Foto PR

Van onze verslaggever
Heemskerk

Kevin en Mike Owusu Asare voetballen volgend seizoen voor ADO’20. Bij Odin’59 wordt afscheid genomen van Lars Boekel en keert Kelvin Oxfoort juist weer terug in de selectie.

Aanvaller Kevin Owusu Asare maakt zijn opwachting in het eerste, Mike sluit aan bij ADO’20 onder 23.

Kevin Owusu Asare speelde enkele seizoenen in de jeugd van FC Volendam. In 2017 stapte hij over van de Jong FC Volendam naar Jong RKC Waalwijk. Daar liep hij echter in de voorbereiding een knieblessure op, waardoor hij maar weinig aan spelen kwam in Brabant. Vervolgens voetbalde hij twee seizoenen bij Ajax zaterdag en dit seizoen kwam hij uit voor Purmersteijn. In de voorbereiding blesseerde hij zich opnieuw echter zwaar. Tijdens een oefenwedstrijd tegen Zwaluwen’30 brak hij zijn onderbeen. Owusu Asare is nog niet helemaal fit, maar hij bevindt zich wel aan het einde van zijn revalidatie.

Ruben Doesburg

De aanvaller is na Henry Opoku en Djamai Werkzam de derde versterking voor de nieuwe trainer Roy van der Mije. Hidde Postma en Kaj van Langelaar sluiten aan van ADO’20 onder 23. Ruben Doesburg, die eerder aangaf te willen stoppen, is na een gesprek met de technische staf op dat besluit teruggekomen.

Odin’59 neemt na dit seizoen afscheid van Lars Boekel. De verdediger gaat weer terug naar zijn oude club Jong Holland.

Tegenover het vertrek van de Alkmaarder staat de komst van zijn plaatsgenoot Kelvin Oxfoort. Die was eerder door langdurig blessureleed gestopt, maar keert toch weer terug in de derde divisie.

Meer nieuws uit Sport IJmond

Meest gelezen