Fietsster aangereden op Huisduinerweg in Den Helder, omstanders verlenen direct eerste hulp, slachtoffer naar het ziekenhuis

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

1 / 5
Internetredactie
DEN HELDER

Een fietsster is zondagavond rond de klok van zeven uur gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huisdunerweg in Den Helder, vlakbij het Noordwest Ziekenhuis.

Door nog onbekende reden zag de automobilist, afkomstig vanaf de Timorlaan, de fietsster over het hoofd, waarna een aanrijding niet meer te voorkomen was.

Bij het ongeval kwam de fietster eerst op het autoraam terecht, waarna zij op het wegdek terecht kwam. Gealarmeerde omstanders verleenden direct na de klap de eerste hulp. Daarna werd dit werk overgenomen door de hulpdiensten, die het slachtoffer na het verlenen van de eerste, noodzakelijke hulp, verder hebben overgebracht naar het ziekenhuis. Welke verwondingen het slachtoffer precies opliep bij het ongeval, is niet bekend.

© GLOCALmedia

De auto is door een berger opgehaald, de politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen. De driesprong bij de kruising op de Huisduinerweg was door het ongeval enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.