Identiteit van stoffelijk overschot (42) in Heerhugowaard is bekend; dode man is vermoedelijk slachtoffer geworden van misdrijf

1/2
Heerhugowaard

De man die dinsdagochtend dood werd aangetroffen in een bovenwoning aan de Rosa Manustuin in Heerhugowaard is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat meldt de politie. De identiteit van het slachtoffer is intussen ook bekend: het betreft een 42-jarige inwoner van Heerhugowaard.

Verdachte

Eerder werd al bekendgemaakt dat er een 37-jarige man zonder bekend woonadres was aangehouden, nadat in het hoekappartement ’onder verdachte omstandigheden’ een stoffelijk overschot door agenten was aangetroffen. Zij gingen naar binnen na een melding.

Deze verdachte wordt verhoord en zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 42-jarige Heerhugowaarder.

Relatie

Wat de relatie tussen de overledene en verdachte is, is onderwerp van onderzoek. Over de toedracht, of er eventueel steek- of vuurwapens in het spel zijn en hoe het slachtoffer precies aan zijn eind is gekomen, doet de politie desgevraagd geen mededelingen.

Het rechercheteam heeft signalen uit de buurt dat de woning een ’drugshol’ zou zijn ook opgevangen en neemt die typering mee in het ingestelde onderzoek.

Lees ook: ’Overdag komen jonge gasten in dikke auto’s voorrijden. Dealertjes, wat anders?’ Hoekappartement in Heerhugowaard waar stoffelijk overschot is aangetroffen, wordt getypeerd als drugshol

Lees ook: Politie arresteert verdachte ’zonder bekend woonadres’ na vinden dode man ’onder verdachte omstandigheden’ in Heerhugowaard

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen