Thuiszorgmedewerker treft man met steek- of snijwonden aan in woning Schagerbrug [update]

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

1 / 6
Van onze verslaggevers
Schagerbrug

Een thuiszorgmedewerker heeft vrijdagmorgen een gewonde man aangetroffen in Schagerbrug. Het is nog onduidelijk hoe hij aan zijn snij- of steekverwondingen komt.

Het incident vond plaats aan de Burg. van Doornstraat. Diverse politie-eenheden en één ambulance kwamen op de melding af. Voor het slachtoffer werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek toch niet nodig te zijn en werd op het laatste moment afgezegd. Ambulancepersoneel heeft eerste hulp verleend aan de neergestoken persoon.

„De verwondingen moeten al eerder zijn ontstaan”, vertelt politiewoordvoerder van Noord-Holland Noord, Menno Hartenberg. „Ze waren niet levensbedreigend, maar de man is wel overgebracht naar het ziekenhuis.”

Aanvankelijk werd gemeld dat het om een steekpartij zou gaan, met als aanleiding een ruzie in privésfeer. De politie heeft echter nog niet met de man kunnen spreken. Het is dan ook niet duidelijk of het om een conflict gaat of dat de man zichzelf heeft verwond. Beiden zijn mogelijk volgens de woordvoerder. De zaak wordt onderzocht.

© GLOCALmedia

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.