Burgemeester en wethouder doen mee aan Huizer Pannenkoekendag, gratis mix voor alle deelnemers

Pannenkoekendag is niet alleen een Huizer feestje. Het is een langjarige landelijke traditie, zoals te zien hier in 2016 in Hilversum waar in De Lelie pannenkoeken werden gebakken voor ouderen.© archieffoto STUDIO KASTERMANS

Alexander Poort
Huizen

Is er iemand nieuw in de buurt komen wonen? Of altijd al eens kennis hebben willen maken met de buren van twee huizen verderop? Buurten met Buren en Versa Welzijn in Huizen willen de drempel daarvoor verlagen op de Huizer Pannenkoekendag.

De Pannenkoekendag is op 20 maart. Burgemeester Niek Meijer en wethouder Maarten Hoelscher doen die dag mee met dit initiatief door die zaterdag zelfgebakken pannenkoeken aan te bieden aan een bewoonster van zorgcentrum De Marke.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen mee te doen aan de Pannenkoekendag wordt in de dagen voorafgaand aan zaterdag 20 maart pannenkoekenmix uitgedeeld voor Buurten met Buren en Versa Welzijn. Dit gebeurt dinsdag 16 maart op het Oude Raadhuisplein en woensdag en donderdag bij winkelcentrum Oostermeent. De pannenkoekenmix kan die dagen tussen 14.00 en 17.00 uur worden afgehaald. De pakken pannenkoekenmix zijn te beschikking gesteld door lokale ondernemers.

De organisatie roept deelnemers aan de Huizer Pannenkoekendag op om tijdens de Huizer Pannenkoekendag een foto van het moment van overhandigen te maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen met de vermelding #huizerpannenkoekendag. Mailen kan ook naar huizen@buurtenmetburen.nl. Voor de leukste inzending is een dinerbon voor twee personen beschikbaar.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen