Quinten startte een petitie om de knoflooksaus van Deen te redden en krijgt nu een jaarvoorraad cadeau

Quinten met zijn eigen saus.

Frans van den Berg
Purmerend

Quinten Warner heeft het (nog) niet voor elkaar gekregen dat de knoflooksaus van Deen na de overname bij Albert Heijn, Vomar of Dekamarkt ligt. Wel heeft hij zelf een saus voor een heel jaar gekregen.

Quinten vreest dat zijn favoriete knoflooksaus verdwijnt uit de schappen van Deen als de winkels in de loop van dit jaar door een andere supermarktketen worden bestierd. „Toen Epos dit hoorde, konden we natuurlijk niet stilzwijgend toekijken. De knoflooksaus die bij Deen in de schappen staat, wordt bij Epos geproduceerd. Vrijdag hebben we Quinten daarom een jaar lang zijn gepersonaliseerde knoflooksaus aangeboden”, laat producent Epos weten.

Met zijn eigen etiket.

„Niet alleen gaf de directeur van Epos Specerijen de saus, maar dan ook met een etiket met mijn eigen naam erop. Een jaar lang mijn eigen knoflooksaus!”, reageert Quinten. „Ik heb met de directeur gesproken en ze zijn ook bezig met een langer houdbare knoflooksaus.”

Daarnaast heeft de Purmerender gesproken met de directeur van de Deen. „Ik zou honderd flessen knoflooksaus krijgen. We hebben besloten om die naar de voedselbank te sturen. Binnenkort ga ik natuurlijk nog steeds verschillende knoflooksausen proeven. Zodat iedereen weet welke knoflooksaus hij of zij moet kopen als die van de Deen verdwenen is.”

Quinten (rechts) kreeg van Deen honderd flessen, die naar de Voedselbank gaan.© foto pr

Zijn petitie om de saus te behouden is inmiddels bijna 4000 keer getekend.

Lees ook de eerdere oproep: Quinten Warner start petitie om knoflooksaus van Deen te redden

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.