Zwaluwen’30 snel weer voorzien: Richard Bulterman volgt Mo el Bouziani op als hoofdtrainer

Richard Bulterman is komend seizoen trainer van Zwaluwen’30.
© Eigen foto
Hoorn

Zwaluwen’30 staat komend seizoen onder leiding van Richard Bulterman. Bij de eersteklasser vervangt hij na de zomer Mo el Bouziani, die op zijn beurt aan de slag gaat bij hoofdklasser Purmersteijn.

Met de 51-jarige Bulterman haalt de Hoornse zaterdagclub een ervaren trainer binnen als vervanger van El Bouziani, die juist nog aan het begin van zijn trainersloopbaan staat. Bulterman begon in het seizoen 2006-2007 bij De Zouaven en stond daarna ook aan het roer bij KFC en KGB. Momenteel is hij werkzaam bij Hollandia. Bij die club had hij eerst de O19 onder zijn hoede en momenteel traint hij de O21.

Zwaluwen’30 heeft ook de contracten met de huidige technische staf verlengd. Dit betekent dat assistent-trainer John-Paul van der Gracht en keeperstrainer Eelco Zeinstra aanblijven.

Met het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer heeft Zwaluwen’30 snel gehandeld. Amper anderhalve week geleden kondigde El Bouziani zijn vertrek aan. Na een jaar als assistent te hebben gewerkt is hij nu bezig aan zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen