Lunchen met de directeur van Singer Laren, online uiteraard

Lunchen met Singer Laren.© Foto: PR

Els Blom
Laren

Culturele instellingen in het Gooi, Eemland en de Vechtstreek doen er van alles aan om tijdens de lockdown contact te houden met het publiek. Zo kan bij Singer Laren vanaf 19 januari een lunchmand besteld worden, waarmee bovendien museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm in huis wordt gehaald.

Dat laatste digitaal uiteraard, want het hele initiatief is coronaproof.

Naast vork en mes dient de lunchtafel gedekt te zijn met laptop. Terwijl genoten wordt van de door Singer geleverde broodjes, huisgemaakte soep, verse jus d’orange en bonbons, neemt De Lorm de kijker in een video mee door villa De Wilde Zwanen of vertelt conservator Roby Boes over haar spannende ontdekkingen in de Singercollectie.

Wie zelf aan de slag wil, kan kiezen voor de lunchmand met kunstenaar Dineke Soer die online tekenles geeft. Hieraan is een tekenwedstrijd verbonden. De kleintjes, die samen met een volwassene lunchen, kunnen met Soer een ’wilde zwaan’ vouwen. Materiaal daarvoor wordt bij de mand geleverd.

Alle opties staan beschreven op singerlaren.nl onder ’Aan tafel met Singer Laren’. Inwoners van Laren en Blaricum of Crailo kunnen de lunchmand gratis laten thuisbezorgen. Deelnemers van daarbuiten kunnen de mand bij Singer ophalen.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen