Combinatie van winkel en horeca in kerkje van Petten. Exploitant Quiksilver Egmond begint tweede zaak in kerk aan dorpsplein. ’Surf Saint Petten is een feit’

Zo zou horeca in het Pettemer kerkje er uit kunnen zien.© Illustratie gemeente Schagen

Marten Visser
Petten

De leegstaande kerk in Petten krijgt dit jaar eindelijk een nieuwe invulling. Het wordt een combinatie van winkel en horeca.

De zaak wordt gerund door Tanja de Roos, van Quiksilver Roxy Store uit Egmond aan Zee. Zij meldt het nieuws via Facebook.

’Surf Saint Petten is een feit! De ontelbare mogelijkheden die daar voor ons liggen zijn we lekker aan het uitwerken dus stay tuned, stay safe en sportief! Klein tipje van de sluier... het gaat een mooie combinatie worden van horeca en winkel. Good vibes only!’

De Roos gaat in de winkel in de kerk dezelfde merken verkopen als in Quiksilver Egmond, zo laat ze weten.

(Tekst gaat door onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wanneer de nieuwe winkel open gaat is nog niet duidelijk. Wel meldt De Roos dat de zaak in Egmond aan Zee gewoon open blijft.

De gemeente Schagen heeft lange tijd naar een nieuwe invulling voor de overbodige kerk van Petten gezocht. Die staat centraal aan het helemaal opnieuw ingerichte dorpsplein van Petten. Een horecabedrijf (met terras) zou een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de levendigheid van de badplaats.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.