Politie op zoek naar overvaller van Thais eethuis in Hoorn

© GLOCALmedia

1 / 3
Internetredactie
Hoorn

Thais restaurant Bangkok Kitchen aan De Reiger in Hoorn is zaterdagavond overvallen door een man met een wapen. Niemand raakte gewond.

Even na 18.00 uur stapte een man de horecagelegenheid binnen waar op dat moment twee medewerkers achter de toonbank stonden. De man liep naar de balie en strekte zijn arm onder het glas. De medewerkers zagen dat hij een vuurwapen vasthield. Onder bedreiging van het wapen, eiste de overvaller geld. Een van de medewerkers gaf hierop de inhoud van de kassalade aan de man die daarna de zaak verliet in de richting van de Ekster.

De politie is op zoek naar de dader. Er is een burgernet uitgegaan. De politie waarschuwt mensen die de overvaller tegenkomen om hem niet zelf te benaderen, maar de politie in te schakelen.

Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De politie hoort getuigen in de zaak en zal de overval verder onderzoeken.

© GLOCALmedia

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen