Hoornse Sezina (16) blaast jury van The Voice omver. Anouk: ’Belachelijk getalenteerd’. En ze kiest voor coach... [video]

Sezina tijdens ’All by myself’.

Fred Hoogendoorn
Hoorn

Sezina Kelsey (16) uit Hoorn heeft de voltallige jury van ’The Voice of Holland’ omver geblazen met haar vertolking van ’All by myself’.

Haar optreden in de ’The blind auditions’ van het tv-programma maakte grote indruk op zowel Anouk, Waylon, Ali B als Jan Smit. Waylon was overdonderd door haar lange en hoge uithalen in het lied dat Celine Dion en eerder Eric Carmen wereldberoemd maakten.

,,Waar zitten jouw longen?!’’, vroeg Waylon verbaasd. ,,Ik word gek als je niet voor mij kiest. Dan eet ik mijn stoelkussen op.’’ Anouk noemde haar ’belachelijk getalenteerd’. Jan Smit probeerde de Hoornse nog te paaien door uit te leggen dat hij ervaringsdeskundige is als het gaat om jonge artiesten. Tevergeefs. Waylon kan iets eetbaars verorbereren, want Sezina koos voor hem.

De volgende stap voor de 16-jarige betreft ’The battles’, waarin ze het over enige tijd moet opnemen tegen een andere kandidaat van Waylon.

Lees ook: Sezina (16) uit Hoorn staat vrijdag in de ’echte’ Voice. Ze moet ’die hoogste noot killen’. Gelukt? ’Daar mag ik niets over zeggen...’

Sezina Kelsey deed in 2016 voor het eerst mee met ’The Voice Kids’. Ze viel af tijdens de tweede ronde. In 2019 verloor zij aan de hand van haar toenmalige coach Marco Borsato de finale van Silver Metz. Dat leverde haar onder meer een optreden op met Glennis Grace, met wie ze in 2019 een duet zong tijdens de Whitney Tribute shows in Rotterdam en Antwerpen.

Begin dit jaar bracht Sezina haar eerste single uit: ’About tonight’.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen