Politie ontdekt illegaal pokertoernooi in Noordwijkerhout

ANP Producties | Bron: ANP

Op een woonboot in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout trof de politie zondagavond vijftien mensen aan die bezig waren met een illegaal pokertoernooi. Twee mannen zijn aangehouden, aldus de politie dinsdag.

Rond 21.00 uur kregen surveillerende agenten de melding dat er in een woonboot een illegaal pokertoernooi bezig zou zijn en dat er bovendien iemand een vuurwapen zou hebben.

Aangekomen bij de boot hielden agenten een man van 27 uit Wassenaar en een 32-jarige Leidenaar aan, die net de woonboot uitkwamen en in een auto stapten. Zij hadden geen vuurwapen bij zich. Op de boot bleek inderdaad een pokertoernooi met vijftien mensen gaande te zijn, maar ook daar werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel vond de politie onder meer softdrugs en pepperspray.

De vijftien mensen kregen een boete voor het overtreden van de coronamaatregelen. Welke maatregelen er tegen de bewoner van de woonboot genomen worden voor het faciliteren van een pokertoernooi, kon de politie dinsdag nog niet zeggen. De twee verdachten mogen het verloop van het onderzoek in vrijheid afwachten.

Meer nieuws uit Binnenland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.