Hoorns café ’t Kroegie start bezorgservice voor drankjes: ’Lekker voor jezelf, maar ook leuk als cadeautje voor een jarige die geen feestje kan geven’

Machteld van der Lecq
Hoorn

Een verse cocktail voor je neus zonder de deur uit te hoeven: vanaf vrijdag 6 november is het mogelijk. Café ’t Kroegie in Hoorn laat via Facebook weten te starten met een bezorg- en afhaalservice van drankjes.

Bestellingen kunnen elke vrijdag en zaterdag worden geplaatst via Facebook, WhatsApp of via de webshop van ’t Kroegie. Dit is mogelijk tot half acht ’s avonds. Voor de liefhebbers zijn er in meer dan veertig speciaalbiertjes en twintig cocktails beschikbaar, die in Hoorn kunnen worden thuisbezorgd of bij het café kunnen worden afgehaald. Het volledige aanbod is te vinden in de webshop.

,,Bij iedere bestelling krijg je een handgeschreven kaartje van een van de bartenders. Zo is het lekker voor jezelf, maar ook leuk als verrassing voor een jarige of bijvoorbeeld voor iemand die in de zorg werkt”, laat ’t Kroegie weten via de Facebookpagina.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen