Bike Holland Beverwijk helpt echtpaar Harrison met trilfiets uit de brand

Ed Brouwer

De familie Harrison prijst BikeHolland bij hen in Beverwijk.

Het echtpaar heeft beiden in 2017 e-bikes bij Stella gekocht. De eerste twee jaar verliepen probleemloos, daarna ontstonden problemen en hikte het paar aan tegen telkens lange wachttijden, helemaal toen de fiets van mevrouw Harrison raar trilde. Ze besloten het anders aan te pakken en gingen naar BikeHolland. ,,Deze heeft de fiets onderzocht meteen nadat wij hem belden. Ze hebben het probleem opgelost en dit alles kosteloos. Hiervoor verdient BikeHolland een geweldige pluim.”

Leen Bakker

Onlangs kochten Jos en Leny van Es uit Roelofarendsveen twee dekbedhoezen bij Leen Bakker in Leiderdorp. Het was een aanbieding met 20 procent korting. Achteraf kregen ze spijt van het gekozen dessin en gingen terug om de hoezen te ruilen. De kortingsactie was voorbij maar ze kregen andere dekbedhoezen toch ook met 20 procent korting. ,,Een pluim voor Leen Bakker.”

Decorette Leiderdorp

Een compliment van Bert van Loen uit Leiderdorp, voor Decorette in zijn dorp. ,,Een piepklein onderdeeltje van de geleidedraad van een van onze al wat oudere Luxaflex-gordijnen was verdwenen, waardoor het gordijn niet meer goed werkte. Decorette hebben we toen op verzoek een fotootje gestuurd. Na enig zoeken vonden zij het bewuste onderdeeltje, wat ik zonder kosten kon afhalen. Nu werkt alles weer naar behoren, dat is echt fijne service.”

ThePhoneLab Alkmar

Wil Langedijk-Reijmers uit Alkmaar had een leuke ervaring met ThePhoneLab in Alkmaar die haar gratis hielp haar telefoon in orde te maken. ,,Het was niet direct een klusje van een paar minuten. De service waar ze reclame mee maken is dus werkelijk zo.”

Mr. Mario Noordwijk

Mr. Mario in Noordwijk krijgt een schouderklop van Hugo van Zanten uit Geldrop. Hij had daar oktober vorig jaar een zwarte jas gekocht die in de regen afgeeft. ,,Na contact met deze winkel was het geen enkel probleem om een nieuwe jas uit te zoeken. En werden we, omdat we vanuit Brabant naar Noordwijk kwamen, ook nog eens getrakteerd op een kopje thee/koffie en werd er alle tijd voor ons genomen. Een compliment waard.

Hornbach Zaandam

Sylvia Dermout maakt Hornbach bij haar in Zaandam een compliment. ,,Ik had daar een hele serie tuinapparatuur op accu gekocht. De trimmer ging binnen de garantietermijn kapot en werd omgeruild, maar er bleek inmiddels een nieuw model te zijn met ander type oplader en accu dan de oude. Die waren dus niet meer bruikbaar op omgeruilde trimmer. Als service kreeg ik het nieuwe model oplader en accu er gratis bij.’’

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail het ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.