’Kijken en Strijken’: kennismaken met viool, altviool en cello bij Muziekschool Boedijn in Hoorn

© Iederen van 5-105 jaar oud kan cello leren spelen bij Muziekschool Boedijn.

Faralda Houthuijsen
Hoorn

Interesse in viool, altviool en/of cello? Misschien zelfs het idee om zo’n strijkinstrument te leren bespelen? Kom dan 14 november naar Muziekschool Boedijn.

Het team strijkers van de muziekschool biedt dan een kennismaking aan met de instrumenten en de docenten. In kleine groepjes kunnen strijkers in spe zelf de viool, altviool en cello ontdekken.

De muziekschool heeft instrumenten ter beschikking om gelijk aan de slag te kunnen. Iedereen van 5 tot 105 jaar oud kan deelnemen aan de lessen van professionele docenten en is dus ook welkom bij de kennismakingsmiddag op zaterdag 14 november.

De informatiemiddag begint om 13.30 uur. Aansluitend zijn er twee probeersessies. Die zijn uiterlijk om 15 uur ten einde. Wie erbij wil zijn, dient zich voor 10 november aan te melden door een e-mail te sturen naar info@muziekschoolboedijn.nl, onder vermelding van ’Kijken en strijken’.

Na aanmelding krijgen deelnemers de exacte informatie toegezonden, aangepast aan de groepsgroottes en de nieuwste (corona)protocollen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen