SV Ilpendam mondkapje: steun je club en blijf gezond

Het mondkapje met SV Ilpendam-clublogo.
© Foto SV Ilpendam
Ilpendam

Als er niet meer gesport wordt in de open lucht, hoe moet je dan je favoriete cluppie steunen? Nou, bijvoorbeeld door een mondkapje aan te schaffen met het officiële clublogo erop. Voor de fans van voetbalclub SV Ilpendam zijn ze sinds kort beschikbaar en wie er één of meer koopt, steunt de vereniging in zware tijden.

„Sportverenigingen hebben het moeilijk in coronatijd. De kantine is dicht en dat betekent geen inkomsten. SV Ilpendam is daarbij geen uitzondering”, zegt bestuurslid Marnix Bokhorst van de club. „Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, komt de voetbalclub met inventieve ideeën om toch nog wat inkomsten te generen.’’

,,Het nieuwste idee is een SV Ilpendam-mondkapje. Het idee is ontstaan vanuit de gedachte dat we iets moeten doen om de club door deze moeilijke tijd te helpen. Tegelijk willen we onze leden helpen om gezond te blijven, zodat we straks weer lekker kunnen gaan voetballen.”

Het zwarte mondkapje met SV Ilpendam-clublogo is volgens de club ’volledig gecertificeerd en voldoet dus aan alle veiligheidseisen’. De mondkapjes kosten tien euro per stuk en de opbrengst gaat volledig naar de club. Bestellen kan op de website van de vereniging: www.sv-ilpendam.nl.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen