Hondenvrienden zamelen geld in voor een fikse beloning. Want vermiste labrador Nora moet en zal terug naar haar baasjes

Julianadorp

Om de vermiste labrador Nora weer te vinden is een speciale doneeractie opgestart.

Sympathisanten vragen mensen geld te geven, zodat ze een beloning kunnen bieden aan de persoon met de gouden tip. Doneren kan via een speciale website, donderdagmiddag was er 230 euro toegezegd.

De jonge labrador, net een jaar oud, verdween 16 oktober vanaf de Scheidingsvliet/Langevliet, tussen Julianadorp en Callantsoog. Haar baasje Peter Duin was daar op het land aan het werk.

(Tekst gaat door onder de foto)

Het ene moment had hij Nora nog in het vizier, het volgende moment was ze verdwenen. Omdat Peter Duin doof is heeft hij verder niks gehoord, maar vermoed wordt dat Nora door iemand is meegenomen. ,,Ze is de afgelopen twee weken door helemaal niemand gezien’’, zegt Jolanda Duin.

Er is een enorme zoekactie aan de gang en Jolanda en Peter hadden al honderd euro beloning uitgeloofd. Maar de mensen achter de doneeractie denken dat een groter bedrag nodig is om mensen die weten waar Nora zit over de streep te trekken.

Via onder meer Facebook proberen Peter en Jolanda Duin een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Ook wordt druk geflyerd. Wie tips heeft kan bellen met Jolanda Duin via 06-53508864.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.