Bouwcombinatie SAAone helpt buurman SC Muiden aan broodnodige opslagcontainer; ’Zeer welkom, zeker nu we met verlaagde inkomsten zitten door corona’

Edith van der Wal (SAAone) draagt de sleutels van de container over aan Bas Boswinkel (SC Muiden).
© Foto studio kastemans/Alexander Marks
Muiden

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Hoe waar dat gezegde is, blijkt woensdag weer eens in Muiden.

Sport Combinatie Muiden zit, nu het nog even gaat duren voordat hun nieuwe sporthal klaar is - planning 2022 - te springen om tijdelijke opslagruimte. De buren aan de Maxisweg, bouwcombinatie SAAone, zorgde voor de oplossing. Het bedrijf sponsort een opslagcontainer die woensdag geplaatst werd.

„We willen een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij om ons heen”, zeggen Chris Vos en Edith van der Wal, de directie van SAAone, dat onder andere verantwoordelijk is voor het onderhoud van de A1/A6. ,,Lokaal en kleinschalig kinderen helpen om gezond bezig te zijn en hun favoriete sport te blijven beoefenen: wat wil je nog meer? En het is nog duurzaam ook, want als straks de sporthal klaar is, kan SAAone de container nog jarenlang gebruiken voor opslag tijdens haar eigen onderhoudswerkzaamheden.”

Eric Karel en Bas Boswinkel (SC Muiden) zijn blij met het gebaar van SAAone: „Als groeiende vereniging is ons budget nu nog klein en zeker met de verlaagde inkomsten in de huidige coronatijd is deze hulp zeer welkom.” Vanwege de geldende coronamaatregelen was het een bescheiden feestje.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen