Burgemeester Den Helder praat ’live’ met jeugd over corona

Burgemeester Nobel gaat vrijdag in gesprek met jongeren uit Den Helder over corona.
© Archieffoto
Den Helder

Burgemeester Jeroen Nobel gaat vrijdagmiddag in gesprek met drie scholieren van Scholen aan Zee over corona. Het gesprek is live via de gemeentelijke facebook en instagramaccounts te volgen.

Wat ’doet’ corona met onze jongeren? Wat vinden ze van de maatregelen? Houden ze zich er aan en zo niet, waarom niet? En hoe zorgen we ervoor dat niet alleen zij, maar al onze inwoners eraan bijdragen dat we het virus de kop in drukken? Dit soort vragen zullen vrijdagmiddag aan de orde komen in het gesprek met de burgemeester als onderdeel van de gemeentelijke coronacampagne ’Verziek het niet!’.

Iedereen mag meepraten en vragen stellen. Het gesprek begint om kwart over twee en wordt live gestreamd via instagram (gem_denhelder) en facebook (gemeentedenhelder). De deelnemers proberen de vragen zoveel mogelijk tijdens de uitzending te beantwoorden.

’Verziek het niet!’ bestaat onder meer uit een poster- en socialmediacampage. De actie is afgelopen maandag van start gegaan en duurt voorlopig zo’n twee maanden.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.