Volendam wacht nog op eerste thuisoverwinning: 0-0 tegen Go Ahead Eagles

Alex Plat.
© Archieffoto

VolendamFC Volendam wacht nog altijd op de eerste thuisoverwinning. Tegen Go Ahead kwam de ploeg, die voor het seizoen toch hardop de titelaspiraties uitsprak, niet verder dan 0-0.

Vleugellam was Volendam in de eerste helft. De thuisclub mocht van Go Ahead Eagles de bal hebben, maar slaagde er niet of nauwelijks in krasjes in de Deventer defensie te krabben. De hardwerkende Martijn Kaars werd diep in de spits slechts zelden gevonden. Op rechts maakte Zakaria El Azzouzi geen moment zijn uitverkiezing boven Nick Doodeman waar en Ibrahim el Kadiri ruziede vooral met Go Ahead-debutant Jullian Eersteling. Gevaarlijk werd de thuisclub alleen uit tweede lijn met schoten van Jari Vlak en Franco Antonucci. Go Ahead loerde vooral op de counter en op slippertjes van Volendam. Ook zonder succes.

Tandeloos was Volendam na rust. Typerd voor de onmacht van de ploeg van trainer Wim Jonk was dat bij een van de weinige mogelijkheden die het kreeg spits Martijn Kaars het schot van zijn ploeggenoot blokkeerde.

FC Volendam: Bakker; B. Plat, A. Plat, (46. Eerdhuijzen) Tol, Murkin (83. Betti); Vlak (Ben Salam), Antonucci, Deul; El Azzouzi, Kaars (65. Doodeman), El Kadiri (71. Johnson).

Go Ahead Eagles: Gorter; Eersteling (64. Droste), Veldmate, Beukema, Kuipers; Idzes, Eyebil (75. Corboz), Brouwers; Van Hoeven 89. Crowther), Rabillard (65. Hendriks), Eddahchouri (75. Ross).

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen