Na WVHEDW is ook Voorschoten niet opgewassen tegen dadendrang Zwaluwen’30

Voorschoten

De start van het seizoen had niet beter gekund voor Zwaluwen’30. Vorige week werd er met 2-0 gewonnen tegen WVHEDW en zaterdag werd Voorschoten het slachtoffer van de dadendrang van het elftal van Mo El Bouziani. De Hoornse formatie won met het kleinst mogelijke verschil, dankzij een doelpunt van Dave Severins: 0-1.

,,Dit zijn hele lekkere drie punten”, reageerde El Bouziani. ..We begonnen goed aan de wedstrijd. Ik vond dat we in de eerste helft al hadden moeten scoren, maar we maakten voor de goal de verkeerde keuze.’’

Bij rust stond het 0-0. Na de pauze pakte Zwaluwen’30 echter direct door, maar nog altijd kwam het scorebord niet in beweging. ,,Na een uur spelen zagen we Voorschoten iets meer uit de schulp kruipen”, keek de trainer terug. ,,Die ploeg kreeg wat kansjes en we werden meer achteruit gedrongen.’’

Juist in die fase sloegen de bezoekers toe. Nadat doelman Dirk Bakker Zwaluwen voor een achterstand behoedde door een fantastische bal uit de kruising te tikken, stelde Joost Feld Dave Severins in staat om te scoren.

Voorschoten probeerde in de slotfase nog wel de gelijkmaker te forceren, maar de defensie van de bezoekers liet zich niet verrassen door de lange ballen die op goed geluk in het strafschopgebied werden gepompt.

Voorschoten-Zwaluwen’30 0-1 (0-0).

Doelpunt Zwaluwen’30: Severins.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen